Locaties

STOKMEESTERLAAN 3

De praktijkruimte van Stichting Vipassana Meditatie Zwolle is aan de Stokmeesterslaan 3, 8014 GM Zwolle. Het grote plein oplopen en aan de linkerkant is de groene ingang. Stichting Vipassana Meditatie Zwolle zit aan het einde van de gang waar ook de wachtkamer is.

De ruimte is in een voormalig schoolgebouw waar meerdere zorgprofesionals hun praktijk houden. Ook zijn er twee scholen in de andere gebouwen aan het plein.

BAGIJNESINGEL 17 (OOSTERKERK)

De yoga meditatie lessen vinden plaats in een van de vergaderruimtes boven de kerk.De ruimte is goed ingericht voor yoga mediatie lessen.
De ruimte is voorzien van vaste vloerbedekking, is goed verwarmd en geventileerd. Parkeren kan op de parkeerplaats van de Turfmarkt voor de kerk

Waar kunt u de Oosterkerk vinden
De Oosterkerk bevindt zich op de hoek van de Bagijnesingel en het Koewegje. Het adres is: Bagijnesingel 17, 8021 AC Zwolle. Ingang: Koewegje 2, 8021 AG

HOEFSLAGMATE 44 (PANNANANDA)

De meditatielessen bij Dingeman Boot worden op de zolder van het huis van Dingeman gegeven. De ruimte is voorzien van vaste vloerbedekking, is goed verwarmd en geventileerd.