Verdieping

SATSANG OP DE ZATERDAGMORGEN

Pannananda biedt eenmaal in de maand gelegenheid een bijeenkomst (Satsang) bij te wonen op de zaterdagmorgen van 9.30 tot uiterlijk 12.00 uur onder leiding van Dingeman Boot. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan verdieping van hun meditatieproces en daarbij begeleiding willen. Deze bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk.

Klik hier voor meer informatie

RETRAITES

In de maanden maart en april geeft Dingeman Boot van Pannananda driedaagse retraites in het prachtige Zencentrum “Noorder Poort” in Wapserveen. Het deelnemen aan zo’n retraite behoorde destijds bij het volgen van een cursus yoga-meditatie, toen Dingeman alle groepen zelf begeleidde. Veel deelnemers aan de cursus YM of Yoga ervaren het als verrijking om aan een of meer retraites per jaar deel te nemen. Een weekend in stilte om helemaal tot jezelf te kunnen komen. Er ontstaat meer verdieping en meer balans in jezelf, met anderen en het leven zelf.

Natuurlijk zijn mensen die geen cursus (meer) volgen, maar voldoende ervaring hebben met Vipassana meditatie, ook welkom.

Klik hier voor meer informatie